Selectează pagina
Servicii
Servicii Laura Borjog

Dacă ești aici și cauți să-ți îmbunătățești starea de bine într-un mod natural și holistic, te invit la sesiuni de terapie personalizate, potrivite nevoilor tale în acest moment. Împreună, vom crea un plan de terapie care să te ghideze către starea de bine pe care o dorești. Scopul meu este să te ajut să-ți redescoperi echilibrul, oferindu-ți terapii adaptate nevoilor tale unice și lucrând împreună pentru atingerea obiectivelor tale de sănătate.

Tehnica Bowen

Tehnica Bowen, cunoscută și sub numele de Bowtech, este o modalitate eficientă de a îmbunătăți sănătatea ta și de a te simți mai bine în corpul tău.

Principiul de bază al tehnicii Bowen este simplu: corpul uman are abilități naturale de autovindecare cu care ne naștem și trăim. În timpul ședințelor ajutăm corpul să redobândească această capacitate extraordinară și să se vindece singur, atunci când este nevoie. Este o abordare holistică ce acționează prin stimularea mecanismelor proprii de vindecare ale organismului. Așa poți experimenta beneficii precum reducerea disconfortului fizic, gestionarea stresului și relaxarea profundă. Tehnica este recunoscută pentru reechilibrarea neuromusculară a persoanelor stresate, adulților, utilă sportivilor, dar și cuplurilor care își doresc copii, femeilor însărcinate, nou-născuților, bebelușilor, copiilor și îndeosebi seniorilor.

Astfel este posibil să redescoperi starea de bine și echilibrul într-un mod complet natural, vei simți cum corpul tău răspunde pozitiv și cum energia revine în flux încă din prima ședință, contribuind la o sănătate optimă.

Te invit să experimentezi puterea transformătoare a Tehnicii Bowen și să te simți mai bine în propriul corp. Descoperă cum această tehnică poate face minuni pentru sănătatea și starea ta de bine.

Trimite-mi un email la adresa contact@lauraborjog.ro pentru stabili o primă ședință, cu reducere.

Aranjamente florale Bach

Remediile Florale Bach

Remediile Florale Bach sunt preparate din flori și acționează pentru restabilirea echilibrului mental și emoțional al oamenilor, animalelor și plantelor. Fiecare remediu este asociat cu o emoție umană de bază, cum ar fi frica, singurătatea sau nehotărârea și pot ajuta la armonizarea stărilor emoționale cu nevoile noastre de bază, precum siguranța, apartenența și dezvoltarea personală.

Acest sistem de terapie personalizat și blând te poate ajuta în procesele de conștientizare, aducând coerență între inimă și minte. Folosind puterea naturii, poți experimenta o tranziție către o stare de bine și liniște interioară. Dr. Bach a identificat 7 tipologii umane care reacționează similar în fața stresului și a bolilor și de aceea se folosesc remedii personalizate pentru a sprijini stările cronice sau situațiile de urgență. 

Scrie-mi un email la adresa contact@lauraborjog.ro și vei primi o ofertă adaptată nevoilor tale.

Access Bars / Facelift energetic

Access Bars & Access Facelift sunt două tehnici extraordinare care îți pot transforma viața și modul în care te simți în corpul tău.

Access Bars este un sistem de instrumente simple, procese dinamice, dar blânde accelerează capacitățile naturale de vindecare ale organismului și te ajută să eliberezi gândurile, ideile, convingerile, emoțiile și credințele limitative.  Te ajuta să obții o reducere semnificativă a stresului, anxietății și a stărilor de disconfort fizic sau emoțional. Te vei simți mai relaxat, mai deschis la noi perspective și mai conectat la tine însuți.

Access Facelift, pe de altă parte, este un mod minunat de a susține frumusețea ta interioară și exterioară. Această tehnică blândă folosește mișcări ușoare și atingeri pe față și gât pentru a promova relaxarea și vitalitatea pielii. După ședințe regulate de Access Facelift se simte o revigorare, o piele mai strălucitoare cu un aspect mai tânăr.

Cu Access Bars și Access Facelift, nu doar că îți poți transforma modul de gândire și starea de spirit, dar poți și să îți îngrijești corpul în profunzime. Aceste tehnici sunt ideale pentru cei care caută o abordare holistică a sănătății și a stării de bine, într-un mod prietenos și blând. Te invităm să descoperi beneficiile acestor tehnici și să experimentezi transformarea pe care o pot aduce în viața ta.

Scrie-mi un email la adresa contact@lauraborjog.ro și vei primi o ofertă personalizată.

Simfonia celulelor și scanare Zyto

Aromaterapia este o modalitate holistică de vindecare care merge dincolo de simpla difuzare a uleiurilor esențiale. Ea se concentrează pe descoperirea și abordarea cauzelor profunde ale problemelor de sănătate, în loc să trateze doar simptomele. Scopul este să activăm abilitățile naturale de vindecare ale corpului tău și echilibrul să fie restabilit complet.

Simfonia celulelor este o experiență care îți oferă oportunitatea de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine. Prin utilizarea uleiurilor esențiale pure, certificate cu grad terapeutic, se stimulează puterea ta internă de regenerare și vindecare și te ajuta să atingi relaxarea profundă și sănătatea pe care le dorești.

Când alegi unul sau mai multe din cele 19 protocoale, obții o terapie personalizată pentru nevoile tale unice cu scopul de sprijini vindecarea corpului și a sufletului.. 

În plus, scanarea Zyto oferă o imagine clară a stării tuturor sistemelor corpului tău și identifică stresorii principali. Acest proces generează cele mai eficiente soluții personalizate pentru vindecare. Împreună, vom crea un plan care să te ghideze către starea de bine și echilibrul pe care le meriți.

Trimite-mi un email la adresa contact@lauraborjog.ro și vei primi oferta adaptată nevoilor tale.

Pin It on Pinterest

Sari la conținut