Selectează pagina
Sunt Laura,
specializată în practicarea terapiilor complementare și alternative, și te susțin să îți regăsești starea de bine, în mod natural.
Sunt pasionată de sănătate și am început călătoria în lumea terapiilor, învățând și crescând alături de fiecare client care alege să exploreaze această cale. Cred în perfecțiunea și inteligența naturii și a corpului nostru, în puterea lor de regenerare și renaștere, în abilitatea lor de autovindecare. Cu o pasiune profundă pentru aceste terapii naturale, am învățat că natura și corpul au o putere extraordinară de a se vindeca.
Înțeleg că sănătatea optimă este manifestarea armoniei corpului, a minții și a spiritului, în comuniune deplină cu natura. În cadrul ședințelor, mă dedic cu bucurie să împărtășesc cu tine cunoștințele și tehnicile pentru a te ajuta să redescoperi puterea interioară și să regăsești echilibrul și starea de bine, într-o abordare personalizată.
De mică, am simțit mereu dorința de a ajuta, fie că era vorba despre familie, prieteni, animale sau plante. În copilărie, visam să devin doctoriță, apoi farmacistă, dar viața m-a condus către studii de inginerie chimică. Doar așa am înțeles rolul esențial al substanțelor organice și anorganice în lumea vindecării naturale a omului modern, cum ar fi fitoterapia, aromaterapia, dar și sărurile minerale sau apa florală.
De-a lungul anilor, am construit o carieră, iar familia mea și cei doi copii au fost întotdeauna motorul meu și sursa mea de inspirație. Cu toate acestea, în ultima vreme, am simțit că m-am îndepărtat de ceea ce mă definește cu adevărat. Deși nu pot spune că am muncit din greu sau că am rătăcit drumul, recunosc că am luat o mică pauză de la visul meu de a-mi susține semenii.
Astăzi, mă întorc la visul meu de a aduce bine în viețile semenilor. Fac acest lucru cu o abordare matură și o perspectivă proaspătă. Îmi doresc să găsesc bucurie în fiecare zi și să contribui la starea ta de bine.
Iubește, respectă și ascultă ce îți comunică natura și corpul tău! Ai acum șansa să te reconectezi cu ele, să le ajuți să se vindece și astfel să le mulțumești. Așa te vei aprecia mai mult și te vei răsplăti pe măsură. Te invit să explorezi această călătorie de autocunoaștere și vindecare alături de mine.

Când nu lucrez mă găsești

  • în bucătărie, gătind sau preparând un desert familiei sau prietenilor 60% 60%
  • în grădină, plantând florile sau îngrijind pomii 30% 30%
  • pe plajă sau in pădure, ascultând și privind rmăreția naturii și ... adunând gunoaie și pet-uri 20% 20%
  • la acțiunile de voluntariat pentru diferite asociații 40% 40%
Testimoniale

Apreciez implicarea și calmul din interacțiunea cu Laura și dacă dorești rezultate mergi la ea, pentru că se mi-a redat încrederea în forțele proprii. Cel mai important beneficiu a fost relaxarea profundă și apoi încrederea necondiționată în terapiile alternative.

Daria, 20 ani

De câțiva ani am o durere mare la soldul drept, care în urma sarcinii s-a agravat și am încercat mai multe terapii.

Am apelat la terapia Bowen și la Laura, care este o persoană caldă și blândă – consider că mâinile ei sunt vindecătoare.

După doar câteva ședințe am resimțit o ameliorare a durerii, nemaifiind nevoită să iau pastile.

Emoțional, m-am eliberat de stresul cotidian și acum acționez cu mai mult calm și înțelegere, ceea ce mă ajută mult în creșterea copiilor.

Cornelia, 38 ani

Laura mi-a aplicat câteva mișcări specifice și starea mea s-a ameliorat foarte repede. Am continuat terapia Bowen și am observat că dorm mult mai bine, durerile dese de cap au dispărut și nu mi se mai umflă picioarele.

Apoi am căzut pe asfalt, lovindu-mă la spate și la piciorul drept și gleznă. După ședința puteam să calc pe piciorul accidentat și să mă ridic din pat.

Recomand terapiile pentru de a reveni la echilibru și sănătate. Recomand cu încredere terapeutul și omul Laura Borjog pentru profesionalism, căldura, disponibilitate emoțională în relația cu mine.

Maria, 49 ani

Am acceptat cu mare deschidere să primesc terapia Bowen de la Laura și am fost uimită că după fiecare ședința plecam acasă relaxată, parcă plutind, iar durerile s-au diminuat și acum am libertate de mișcare, mă ridic ușor și merg mult, în ritm alert, muncesc cu bucurie și am un tonus bun. Imunitatea a crescut și tușesc foarte rar acum. Mă bucur că am experimentat această terapie magică, voi continua și voi recomanda ședințele cu Laura, căreia îi mulțumesc.

Mădălina, 47 ani

Beneficiez de terapia Bowen de aproape un an.

Terapia și mai ales terapeuta mea, Laura Borjog, m-au ajutat în lupta cu boala secolului, pe care am reușit să o țin sub control…Ședințele de terapie m-au ajutat fizic și psihic, dându-mi încredere în viitor

Am trecut peste momente grele doar cu ajutorul Laurei, care mi-a oferit sprijin necondiționat!

Ana, 39 ani

Conectarea cu oamenii este de apreciat în interacțiunea cu Laura pentru ca este o profesionista care se conecteaza cu „omul din tine” și te susține în procesul de vindecare. În timpul terapiilor cel mai important beneficiu este ca am regasit gândirea pozitiva si acceptarea evenimentelor si trăirilor mele. Vreau să-i mulțumesc Laurei pentru valoarea primită în timpul colaborarii.

Irina, 38 ani

La început nu prea am crezut în metoda Bowtech, dar văzând că mișcările îmi devin mai ușoare, sunt mai vioaie și nu mai simt oboseală care mă obliga să iau pauză după fiecare 10 minute de efort, recomand cu căldură acest tratament natural la toate prietenele mele. Laurei îi mulțumesc pentru înțelegere și implicarea în buna stare a sănătății mele.

Alexandrina, 69 ani

Prin terapiile cu Laura am reușit să scot din corp emoții vechi. Ca și evoluție, încă de la primele ședințe, în timpul terapiilor și după, se declanșau stări de eliberare sub formă de căscat, stări de vomă. Cu calm și cu încredere aceste simptome au dispărut și a apărut starea de liniște și relaxare.

De asemenea, am observat o îmbunătățire a stării de spirit, diversele stări de apatie și lipsa de concentrare s-au diminuat considerabil. Senzația de disconfort la genunchi a dispărut și zona umerilor s-a relaxat. Mulțumesc Laurei pentru răbdare și blândețea terapiilor.

Milena, 47 ani

Pentru că am experimentat diverse dureri în ultimele luni, de la postura defectuoasă de la birou, după câteva ședințe am scăpat de dureri în zona cervicală, umăr, lombară, la degetul mare de la picior și răceli recurente.

Ceea ce este remarcabil este că starea mea generală de sănătate și starea emoțională sunt îmbunătățite datorită terapiei și Laurei, prin blândețe și implicare.

Alina, 48 ani

Pin It on Pinterest

Sari la conținut